Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2010

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ από το παιχνίδι της ΠΑΝΑΓΙΤΣΑΣ με τον ΔΙΑΓΟΡΑ...

Το φωτορεπορτάζ αυτό σας ...το χρωστούσαμε όμως έπρεπε να σας το παρουσιάσουμε και αυτό όπως όλα τα φωτορεπορτάζ, με τις φωτό επεξεργασμένες πρ΄ς το καλύτερο και φυσικά με λεζάντες για να γνωρίζει ο καθένας τι βλέπει...



Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2010

Δ' ΕΘΝΙΚΗ: 16η αγων. Στοιχεία για το αρχείο σας και φωτορεπορτάζ από τα Λουκίσια...

***ΕΛΕΥΣΙΝΑ-ΗΡΑΚΛΗΣ Ψ....1-3
Μεγάλη εμφάνιση από τον ''ΗΡΑ'' που πέρασε νικηφόρα μέσα από την Ελευσίνα, κερδίζοντας μια ομάδα που καιγόταν για βαθμούς. Σπουδαία εμφάνιση απ' όλα τα παιδιά του Αντ. Πριόνα και απόλυτη ικανοποίηση από τους νεοαποκτηθέντες, ο Μπρής, σκόραρε, ο Κοταρέλας έδειξε καλά στοιχεί, αλλά ο Μαρινάκης, που τον αντικατέστησε, άλλαξε κυριολεκτικά πρός το καλύτερο την λειτουργία της ομάδας του Ηρακλή Ψ. 
Τα γκόλ: 52' Μπρής 0-1, 60' Πρέκας 1-1, 68' Κύρου 1-2 και 82' Ανέστης 1-3.
ΗΡΑΚΛΗΣ Ψ.:   Μιχελής Α., Σφυρόπουλος, Μιχελής Κ. (73' Λούκας), Κύρου, Γούναρης, Μπρής (67' Κουρούπης), Κοταρέλας (46' Μαρινάκης), Ανέστης, Σέγγος, Τσοκάνης, Μεθενίτης Στ. 
***ΛΟΥΚΙΣΙΑ-ΚΡΑΝΙΔΙ...1-1                                                           Παρ' ολίγο να στοιχίσει πολύ ακριβά στα Λουκίσια, η επιπολαιότητα, εκτός μερικών, των παικτών τους που νόμισαν ότι το παιχνίδι τελείωσε, όταν προηγήθηκαν στο  9' με πέναλτι του Παπαϊωάννου, 1-0 και στο 26' οι φιλοξενούμενοι  έμειναν με 10 παίκτες (κόκκινη Παϊκόπουλος)! Οι Πελοποννήσιοι αργά-αργά, βγήκαν από την άμυνά τους και εκμεταλλεύτηκαν την αγωνιστική ...ραστώνη, των ''πορτοκαλί''. Έτσι ''χτύπησαν'' 2 φορές, μέσα σε 15'. Στο 52' ο Μετσιάνι, με απ' ευθείας φάουλ, κάνει το1-1 και στο 67' ανενόχλητος με κεφαλιά ψαράκι, ο Μακρίδης έκανε το 1-2! ''Ξύπνησαν'' οι Λουκισέοι και στρίμωξαν, μπροστά στο φάσμα της ήττας, τους φιλοξενούμενους μέσα στη περιοχή τους. Χάθηκαν εκπληκτικές ευκαιρίες και τελικά η ισοφάριση, που έσωσε σχετικά την παρτίδα, ήρθε στο 86' με καρφωτή κεφαλιά και πάλι του Ηλία Παπαϊωάννου (2-2).
ΛΟΥΚΙΣΙΑ: Μπόλμπασης, Ντάμπος (63' Ελευθερίου), Μήτρο, Ευσταθίου Ν., Καραμπάς, Μυλωνάς, Ντελέκος, Μπακλαγής (73' Λουκατζίκος), Μπασούκος, Παπαϊωάννου, Ζαφειρόπουλος.
ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΩΝ ΛΟΥΚΙΣΙΩΝ:

 

Οι επισκέπτες της ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΕΥΒΟΙΑΣ-2

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΥΒΟΙΑ

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ...
Την γνώμη σας...
Την συνεργασία σας...
Τις απόψεις σας...
Τις θέσεις σας...
Την κριτική σας...
Τις υποδείξεις σας...
...και ότι αφορά
τον Ευβοϊκό αθλητισμό.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ...

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ....

Επικοινωνήστε με την ''ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΥΒΟΙΑ''
a- στο mail: evchal@yahoo.gr
b-στο τηλέφωνο: 6977403753 & 6984621564

Η λίστα ιστολογίων μου