Αρχειοθήκη ιστολογίου

Παρασκευή 7 Αυγούστου 2009

ΛΟΥΚΙΣΙΑ: ΣΟΚ με τον Βαγγ. Γίγα, αποκτήθηκε ο Τσούρτης, αναχώρησε η ομάδα...



















***ΣΟΚ με τον ΒΑΓΓ. ΓΙΓΑ!
Η ατυχία του αρχηγού της ομάδας των Λουκισίων Βαγγέλη Γίγα, δεν έχει τελειωμό! Η έναρξη της περσινής αγωνιστικής περιόδου, τον βρήκε να χάνει ένα μέρος, μικρό έστω, της προετοιμασίας, λόγω τροχαίου ατυχήματος! Φέτος όλα ξεκίνησαν ιδανικά για τον αρχηγό, γρήγορη ανανέωση της συνεργασίας με την ομάδα και τετράγερος ξεκίνησε δυνατά και με όρεξη την προετοιμασία Φαίνεται όμως ότι τον αρχηγό, κάποιοι τον ''μάτιασαν'', έτσι στη διάρκεια μιας προπόνησης, μέσα στην εβδομάδα, έγινε σε ανύποπτη φάση η ζημιά! Διάγνωση; Ρήξη Χ-ιαστού στο αριστερό πόδι, ένα πραγματικό ΣΟΚ για όλους, στα Λουκίσια. Ο έμπειρος μέσος αύριο Σάββατο υποβάλλεται σε εγχείρηση και η επιστροφή του αναμένεται σε ένα 5μηνο, περίπου. Το αναπάντεχο αυτό πρόβλημα καλείται τώρα ν' αντιμετωπίσει ο τεχνικός των Λουκισίων, Ντράγκαν Κνέζεβιτς, που ψάχνει για λύσεις για την κάλυψη του νευραλγικού αυτού ''πόστου'' της ομάδας.
Από εμάς ευχές στον φίλο Βαγγέλη Γίγα, για ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ, στην χειρουργική επέμβαση και γρήγορη ανάρρωση και επιστροφή στα γήπεδα.
***ΘΑΝ. ΤΣΟΥΡΤΗ & Λ.ΚΑΡΛΑΤΗΡΑ, απέκτησαν τα Λουκίσια! Τον 20χρονο αμυντικό Θανάση Τσούρτη, από τον Ολυμπιακό Χ., απέκτησαν τα Λουκίσια. Χωρίς αμφιβολία ο Ντρ. Κνέζεβιτς, πρόσθεσε στο ρόστερ του, ένα πολύτιμο εργαλείο και με πολλές εμπειρίες, παρά το νεαρό της ηλικίας του, καθώς αγωνιζόταν από πολύ μικρός στην Α' ΕΠΣΕ. Ο Θάνος Τσούρτης, έχει παίξει με μεγάλη επιτυχία, στις Μικτές Παίδων και Νέων της Εύβοιας και με την τελευταία, αναδείχθηκε 3ος πανελληνιονίκης Άλλο ένα μεταγραφικό απόκτημα, για την ομάδα των ''πορτοκαλί'', ήταν ο 18χρονος αμυντικός, Λάμπρος Καρλατήρας, που έπαιζε στην ομάδα του Ληλαντίου. Πρόκειται για αυθεντικό ταλέντο που αναμένεται να προσφέρει πολλά στην ομάδα.
***ΕΛΗΞΕ ΘΕΤΙΚΑ και το ΘΕΜΑ ΑΡΗ ΜΙΤΡΟ!
Με τον καλύτερο και επιθυμητό τρόπο έληξε η υπόθεση του ικανότατου αριστερού μπάκ Άρη Μίτρο, που αγωνίστηκε με μεγάλη επιτυχία, την περασμένη αγωνιστική περίοδο στα Λουκίσια, όμως ο παίκτης ήταν δανεικός, από ομάδα της Αθήνας. Έτσι φέτος, μετά τη θετική εισήγηση του τεχνικού της ομάδας Ντράγκαν Κνέζεβιτς, οι διοικούντες κινήθηκαν μεθοδικά και μετά από αρκετά μακροχρόνιες συζητήσεις απέκτησαν τον νεαρό αμυντικό.
***ΣΤΑ 3-5 ΠΗΓΑΔΙΑ η ΟΜΑΔΑ...
Σήμερα νωρίς το πρωΐ αναχώρησε οδικώς, για τα 3-5 Πηγάδια της Νάουσας, η ομάδα των Λουκισίων, όπου θα συνεχίσει, στο εκεί αθλητικό κέντρο, την προετοιμασία της, για μια εβδομάδα, αλλά θα δώσει και τα πρώτα της φιλικά παιχνίδια. Στην αποστολή συμμετέχουν όλοι οι ποδοσφαιριστές, εκτός από τον τραυματία Βαγγ. Γίγα και τον Ζαφειρόπουλο, του οποίου η τύχη ...αγνοείται!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Οι επισκέπτες της ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΕΥΒΟΙΑΣ-2

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΥΒΟΙΑ

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ...
Την γνώμη σας...
Την συνεργασία σας...
Τις απόψεις σας...
Τις θέσεις σας...
Την κριτική σας...
Τις υποδείξεις σας...
...και ότι αφορά
τον Ευβοϊκό αθλητισμό.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ...

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ....

Επικοινωνήστε με την ''ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΥΒΟΙΑ''
a- στο mail: evchal@yahoo.gr
b-στο τηλέφωνο: 6977403753 & 6984621564

Η λίστα ιστολογίων μου