Αρχειοθήκη ιστολογίου

Τετάρτη 12 Αυγούστου 2009

Μιά οφειλόμενη απάντηση...

Κάποιοι έγραψαν για μας...
"Είμαστε σίγουροι κάποιοι από τους φιλάθλους του ΑΟ Χαλκίς, παρασύρθηκαν από ανεύθυνες θέσεις και σχόλια, που διοχετεύθηκαν σκόπιμα για να δημιουργήσουν αναταραχή".
Από πότε είναι ανεύθυνες οι απόψεις και οι θέσεις των απλών φιλάθλων;
Όλοι οι φίλαθλοι θα λένε την γνώμη τους. Πάνε οι εποχές που ασελγούσαν κάποιοι στην ιστορία του ΑΟΧ και οι φίλαθλοι δεν μιλούσαν. Σας ενοχλεί έτσι; Κάποιοι θέλουν να μας κλείσουν το στόμα και να ξαναγίνουμε ανενεργοί φίλαθλοι όπως ήμασταν παλιά.
Και για ποια σκοπιμότητα μιλάτε; Εμείς δεν είμαστε ούτε ρουφιάνοι, ούτε τσιράκια κανενός και δεν έχουμε καμία σκοπιμότητα.
Ασχοληθείτε εσείς με την ΑΕΧ, τα Λουκίσια, και τα Ψαχνά και αφήστε τους φιλάθλους του ΑΟΧ να έχουν τη γνώμη τους.
Η σιγουριά σας μάρανε….
Αυτό διαβάσαμε στη σελίδα των φιλάθλων του ΑΟΧ. Και φυσικά το σχόλιο, (με κόκκινη σήμανση), αυτό αφορούσε την δημοσίευσή μας σχετικά με τα όσα είπε ο πρόεδρος της ΕΠΣΕ στην συνέντευξή του. Είδε κανείς πουθενά ν' αναφέρουμε ότι έχουν ανεύθυνες απόψεις και θέσεις οι φίλαθλοι; Είδε κανείς να κατηγορούμε τους φιλάθλους του ΑΟΧ για σκοπιμότητα; Εμείς μιλάμε για κάποιους που λειτούργησαν με σκοπιμότητα και με στόχο την αναταραχή! Είναι ξεκάθαρα αυτά που γράφουμε, λίγο διάβασμα με προσοχή δεν βλάφτει... Ψάξτε αλλού για ''εφιάλτες'', ψάξτε ποιοι σας έβριζαν, πριν λίγο καιρό στις καφετέριες της παραλίας, λέγοντας χαρακτηριστικά: ''ποιος ΑΟΧ μωρέ, άντε μας έχουν πρήξει τα ...... και αυτοί...'' και άλλα παρόμοια σχόλια. Το ωραίο; αυτοί τώρα έχουν ''αγκαλιάσει'' (!!!) τον ΑΟΧ και κάνουν τάχα τους ''Ηρακληδείς'' της ομάδας, μπάς και πέσει κανένα κόκκαλο να το ''γλείψουν''. Και φυσικά μην παρερμηνεύσετε πάλι τα γραφόμενά μας, δεν είναι οι φίλαθλοι του ΑΟΧ αυτοί στους οποίους αναφερόμαστε... Και βέβαια έχουν γνώμη και άποψη οι φίλαθλοι και αυτή είναι σεβαστή, ψάξτε κάπου αλλού για ασέβεια στη γνώμη σας. Φυσικά είναι υποχρέωσή μας να ασχολούμαστε περισσότερο, με τα Λουκίσια και τον Ηρακλή Ψ. (και την ΑΕΧ αν κατέβει στο πρωτάθλημα), γιατί ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ ΤΟ ΝΟΜΟ ΜΑΣ ΣΕ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ. Ο ΑΟ Χαλκίς δυστυχώς εκεί τον κατάντησαν κάποιοι (και κάποιοι με αξιέπαινες προσπάθειες, προσπαθούν να τον ανεβάσουν πάλι ψηλά), στην ανυπαρξία και την απαξίωση Στην Α-1 που αγωνίζεται λοιπόν θα τον σεβόμαστε και θ' αναφερόμαστε όπως στις άλλες ομάδες και ισότιμα.Μακάρι να ξεφύγει από τα στενά τοπικά όρια και να πάει πολύ πιο ψηλά, εκεί που αξίζει να υπάρχει ομάδα της Εύβοιας. Και να ξέρετε ότι η αγωνία όλων των φιλάθλων, της Εύβοιας, είναι να δούνε και πάλι κάποια ομάδα, ψηλά και να τη καμαρώνουν. Θα είναι ο ΑΟ Χαλκίς; Μπράβο του, να το δούμε όμως... Αυτά και τέλος, για τον απλό λόγο ότι εμάς μας ενδιαφέρει το καλό και η πρόοδος του ποδοσφαίρου στο νομό μας και όλες αυτές οι αντιπαραθέσεις μόνο κακή υπηρεσία προσφέρουν, στον σκοπό αυτό και ''ρίχνουν το νερό στον μύλο'' αυτών που χαίρονται και επωφελούνται, από τέτοιες καταστάσεις. Ψάξτε το λίγο και θα δείτε ότι έχουμε δίκιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Οι επισκέπτες της ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΕΥΒΟΙΑΣ-2

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΥΒΟΙΑ

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ...
Την γνώμη σας...
Την συνεργασία σας...
Τις απόψεις σας...
Τις θέσεις σας...
Την κριτική σας...
Τις υποδείξεις σας...
...και ότι αφορά
τον Ευβοϊκό αθλητισμό.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ...

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ....

Επικοινωνήστε με την ''ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΥΒΟΙΑ''
a- στο mail: evchal@yahoo.gr
b-στο τηλέφωνο: 6977403753 & 6984621564

Η λίστα ιστολογίων μου