Αρχειοθήκη ιστολογίου

Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2009

ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ...ήταν όλοι εκεί, τίμησαν τον ''ΗΡΑ'' & απόλαυσαν...









































Ήταν μια βραδιά που θα μείνει αξέχαστη, τόσο στους Ψαχνιώτες, όσο και σε όσους από την ευρύτερη περιοχή και όχι μόνο, βρέθηκαν, στο χώρο του
Γυμνασίου Ψαχνών και απόλαυσαν μια
εκπληκτική συναυλία, από τους Λαυρέντη Μαχαιρίτσα,
Δημήτρη Σταρόβα, Αλκιβιάδη Κωνσταντόπουλο, Ζήνα Αρβανιτίδη και το συγκρότημά τους... Χαμένοι της υπόθεσης; Όσοι δεν βρέθηκαν εκεί...! Ο κόσμος τίμησε τον Ηρακλή Ψ. και αποζημιώθηκε, με μια 3ωρη μουσική ''πανδαισία'... Κάτω από ένα ολόγιομο φεγγάρι, περίπου 2500 κόσμου, έμειναν ενθουσιασμένοι, από τον μεγάλο καλλιτέχνη, Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, πού ήταν όπως πάντα εντυπωσιακός, από τις εμπνεύσεις και τα εκπληκτικά σολαρίσματα, του Δημήτρη Σταρόβα, τον απίστευτο Αλκιβιάδη Κωνσταντόπουλο, ένα πραγματικό ''πολυεργαλείο'', που τι δεν έκανε, τραγούδι, κιαθάρα, βιολί, τρομπόνι, φυσαρμόνικα (!!!) και την θαυμάσια φωνή της ταλαντούχας Ζήνας Αρβανιτίδη (το γονίδιο γάρ, καθώς είναι κόρη του Πασχάλη). Παράλληλα με την ευκαιρία της μουσικής εκδήλωσης, η διοίκηση του Ηρακλή Ψ. έδειξε ότι ξέρει να εκτιμά, να αναγνωρίζει και να τιμά. Έτσι βράβευσε ανθρώπους από την πόλη που έχουν προσφέρει στο ποδόσφαιρο, τον αθλητισμό αλλά και σε άλλους τομείς. Έτσι λοιπόν τιμήθηκαν:
-η παγκόσμια πρωταθλήτρια, Ολυμπιονίκης, πρωταθλήτρια Ευρώπης και Ελλάδας στην πάλη, ψαχνιώτισσα Φανή Ψαθά.
-ο παλιός ποδοσφαιριστής, παράγοντας της ομάδας και για 10ετίες Διοικητικός Σύμβουλος της ΕΠΣΕ, Χάρης Σπυρόπουλος.
-ο Κώστας Πριόνας, παλιός ποδοσφαιριστής, διατητής στη συνέχεια, που διακρίθηκε ιδιαίτερα πέρα από τους αγωνιστικούς χώρους, στα διοικητικά της διαιτησίας, φτάνοντας και υπηρετώντας για χρόνια στα ανώτατα επίπεδα, σήμερα πρόεδρος του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Εύβοιας.
-ο ''Μπολόνιας'' ο παλαίμαχος πλέον, βιρτουόζος Ψαχνιώτης μέσος, Δημήτρης Σακκής, που τίμησε για πολλά χρόνια τα χρώματα του Ηρακλή Ψ., αλλά και για αρκετά τον Ολυμπιακό Χ.
-τέλος τιμήθηκε και ο καθηγητής Δημήτρης Ματράκας για το συγκραφικό του έργο.
Ο κόσμος πραγματικά αποθέωσε, τους βραβευθέντες, αλλά και χειροκρότησε τους διοικούντες για τις τιμητικές διακρίσεις. Η εκδήλωση του ''ΗΡΑ'' ήταν απόλυτα επιτυχημένη, ο κόσμος την τίμησε, όμως διαπιστώσαμε ότι έλαμψε με την απουσία του, ο πρώτος πολίτης της πόλης των Ψαχνών, ο Δήμαρχος Αντ. Μπαζιώτης... Κρίμα!
***Εμείς σαν ''Α-Ε'' ευχαριστούμε τους διοικούντες την ομάδα για την πρόσκληση, τις διευκολύνσεις και την εξυπηρέτηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Οι επισκέπτες της ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΕΥΒΟΙΑΣ-2

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΥΒΟΙΑ

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ...
Την γνώμη σας...
Την συνεργασία σας...
Τις απόψεις σας...
Τις θέσεις σας...
Την κριτική σας...
Τις υποδείξεις σας...
...και ότι αφορά
τον Ευβοϊκό αθλητισμό.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ...

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ....

Επικοινωνήστε με την ''ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΥΒΟΙΑ''
a- στο mail: evchal@yahoo.gr
b-στο τηλέφωνο: 6977403753 & 6984621564

Η λίστα ιστολογίων μου