Αρχειοθήκη ιστολογίου

Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2009

Α.1 ΕΥΒΟΙΑΣ: 7η αγων. ...πήρε κεφάλι ο ΑΟ Χαλκίς, με 4άρα...

Η 7η αγωνιστική της Α.1 στην Εύβοια, έφερε τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ(φωτό αρ), να παίρνει, δίκαια, κεφάλι στη βαθμολογία, μετά το εντυπωσιακό, 0-4 στην έδρα της ΕΝ. ΔΙΡΦΥΩΝ.

Πιό εύκολα απ' ότι δείχνει το τελικό 2-1, η ΚΥΜΗ, ξεπέρασε το εμπόδιο των ΚΟΝΙΣΤΡΩΝ, στο τοπικό ντέρμπι και ακολουθεί κατά πόδας τον πρωτοπόρο ΑΟ Χαλκίς.
Αντίθετα ο μέχρι την Κυριακή συγκάτοικός της στην κορυφή ΛΗΛΑΣ Βασ. (φωτό στη μέση), δεν τα κατάφερε καθώς υποχρεώθηκε σε ισοπαλία 1-1, στην έδρα του από την πάντα υπολογίσιμη και δυνατή ΕΡΕΤΡΙΑ.

Με τρία γκόλ του τόπ-σκόρερ του Τσαλιαγκού ο ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ, ''καθάρισε'' στο Αλιβέρι τον ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟ, με 3-1 και κρατά επαφή με την κορυφή
Στο γήπεδο της Γυμνού η φιλοξενούμενη ΑΡΤΑΚΗ, ήταν καλύτερη, αλλά μόλις στο τελευταίο 10λεπτο μπόρεσε ν' αντρέψει το 1-0 με το οποίο είχε προηγηθεί ο ΟΛΥΜΠΟΣ στο 40' και να πάρει τη νίκη με 1-2.
Μετά από 95' σκληρή μάχη στο Χαλκιδέϊκο ντέρμπι, ΟΛΥΜΠΙΚΟΣ Χ. και ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑ, έφυγαν ισόπαλοι 2-2! Ένα παιχνίδι που σημαδεύτηκε, από τις πολλές αποβολές και χαρακτηρίστηκε σαν το ''κόκκινο ντέρμπι''. Την κόκκινη κάρτα αντίκρυσαν 3 παίκτες του Ολυμπιακού Χ. και ένας της Προποντίδας. Οι ''ερυθρόλευκοι'' προηγήθηκαν με 2-0 αλλά λόγω των αποβολών ισοφαρίστηκαν στο 93'!
Την πρώτη τους νίκη πέτυχαν οι ΩΡΕΟΙ, στο γήπεδό τους! Ήταν ένα παιχνίδι που το ΑΥΛΩΝΑΡΙ, είχε την υπεροχή, δύο δοκάρια και πολλές κλασικές ευκαιρίες χαμένες και οι Ωρεοί εκμεταλλεύτηκαν τις 2-3 ευκαιρίες που είχν και πήραν τη νίκη, με 2-0.
Έκανε το ''μπάμ'' ο ΠΑΟΚ και έφτασε στη 2η νίκη του στο πρωτάθλημα. Νίκησε 1-0, μέσα στη ΔΡΟΣΙΑ την τοπική ομάδα, που κατρακύλησε στην τελευταία θέση της βαθμολογίας...
***ΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ της 7ης αγων.
ΓΚΟΛ:............23 (μ.ο. 2.875/ αγώνα)
ΔΟΚΑΡΙΑ: .......7
ΚΟΚΚΙΝΕΣ: ....7
ΠΕΝΑΛΤΙ: .......3 (2 εύστοχα, ένα αποκρούστηκε)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Οι επισκέπτες της ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΕΥΒΟΙΑΣ-2

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΥΒΟΙΑ

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ...
Την γνώμη σας...
Την συνεργασία σας...
Τις απόψεις σας...
Τις θέσεις σας...
Την κριτική σας...
Τις υποδείξεις σας...
...και ότι αφορά
τον Ευβοϊκό αθλητισμό.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ...

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ....

Επικοινωνήστε με την ''ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΥΒΟΙΑ''
a- στο mail: evchal@yahoo.gr
b-στο τηλέφωνο: 6977403753 & 6984621564

Η λίστα ιστολογίων μου