Αρχειοθήκη ιστολογίου

Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2009

Δ' ΕΘΝΙΚΗ: η 7η αγωνιστική, για Ηρακλή και Λουκίσια...

Δ' ΕΘΝΙΚΗ η 7η αγωνιστική:
Συγκάτοικοι στη κορυφή ''ΗΡΑ'' και Εν. Μηδέας...
Απέκτησε συγκάτοικο στη κορυφή ο ΗΡΑΚΛΗΣ Ψ., την ΕΝ. ΜΗΔΕΑΣ, πού πέρασε ''διά πυρός και σιδήρου'' (με 0-2) από το ΝΑΥΠΛΙΟ και απίστευτη διαιτητική αβάντα. Χαρακτηριστικό της 7ης αγωνιστικής τα μόλις 7 γκόλ που πέτυχαν οι ομάδες, τα 3 μάλιστα σ' ένα παιχνίδι (Λουκίσια 3-0), τα μισά δηλαδή γκόλ σ' ενα γήπεδο! Πλήρης αφλογιστία...! Έτσι λοιπόν ΜΑΓΟΥΛΑ-ΒΡΑΣΙΕΣ, ΠΕΛΟΠΑΣ Κ.-ΗΡΑΚΛΗΣ Ψ., ΠΟΡΟΣ-ΚΡΑΝΙΔΙ, έμειναν στο στείρο 0-0 και η ΕΛΕΥΣΙΝΑ ισοφαρίστηκε 1-1, στο 90-φεύγα από το έμπειρο ΧΙΛΙΟΜΟΔΙ! Τα Λουκίσια ήταν η μοναδική γηπεδούχος που κέρδισε (για την ΘΗΒΑ ήταν χωρίς αγώνα νίκη)...!
ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ από το γήπεδο των ΛΟΥΚΙΣΙΩΝ


***ΠΕΛΟΠΑΣ ΚΙΑΤΟΥ-ΗΡΑΚΛΗΣ Ψ. 0-0

Ο Ηρακλής Ψαχνών δεν εκμεταλλεύτηκε τις κλασικές ευκαιρίες που δημιούργησε και έμεινε στο 0-0 με τον Πέλοπα Κιάτου αλλά παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας. Οι φιλοξενούμενοι αγωνίστηκαν με δέκα παίκτες από το 68ʼ λόγω της αποβολής του Μεθενίτη, ενώ δεν τους δόθηκε κλασική περίπτωση πέναλτι, που έγινε πάνω στον Ηλ. Λούκα, στο 88', ανατροπή.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ: Μιχελής Α., Σφυρόπουλος (75ʼ Κουρούπης), Μιχελής Κ., Κύρου, Μεθενίτης ΣΤ., Γούναρης, Αθανασίου, Τσοκάνης, Ανέστης (60ʼ Λούκας), Σέγκος, Σιδηρόπουλος (45ʼ Μαραγκός).


***ΛΟΥΚΙΣΙΑ-ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ...3-0
Η εκτελεστική δεινότητα του Ηλία Παπαϊωάννου, έβαλε και πάλι σφραγίδα, στο παιχνίδι αυτό! Πραγματικός αρχηγός ο Ηλίας ''ΠΑΠ'' κυριολεκτικά πήρε την ''πορτοκαλί'' ομάδα από το χέρι και την οδήγησε στη σημαντική αυτή νίκη... Ήταν ένα παιχνίδι, κομβικό για το μέλλον των Λουκισίων και απέναντι σε μιά ομάδα, που άλλαξε προπονητή πρίν λίγες μέρες (πήγε ο γνωστός μας, Δημ. Σαλαπάτας) και καιγόταν για βαθμούς... Έτσι λοιπόν με δύο γκόλ του ''ΠΑΠ'' τα Λουκίσια πήγαν στ' αποδυτήρια στο τέλος του α' 45λεπτου!... Στο β' μέρος, οι φιλοξενούμενοι, πήραν τον έλεγχο του παιχνιδιού (βλέπε: κατοχή μπάλας), χωρίς όμως να μπορέσουν να απειλήσουν ιδιαίτερα την εστία του πρωτοεμφανισθέντος Σίψα, ο οποίος όταν χρειάστηκε, φώναξε παρόν.
Τα γκόλ:
22' παλικαρίσιο ''μπάσιμο'' του ασταμάτητου Ηλία Παπαϊωάννου, μέσα στη περιοχή ανατρέπεται από τον Βελέτζα, αδιμφισβήτητο πέναλτι, αριστοτεχνικά χτυπημένο, από τον ίδιο τον ''παθόντα'' και 1-0 για τα Λουκίσια.
41' απομάκρυνση από την άμυνα των Λουκισίων, πρός την αντίπαλη περιοχή, στο ημικύκλιο του κέντρου, βρίσκόταν μόνος ο Διαμαντόπουλος, ο ''ΠΑΠ'' μυρίστηκε γκέλα και έτρεξε σαν βολίδα πρός τον μεσοαμυντικό των φιλοξενούμενων και δικαιώθηκε! Έκλεψε την μπάλα, ΄ξεχύθηκε πρός την περιοχή, του Πουλακίδα, που έκανε μάταιη έξοδο και με σούτ-πλασέ, έκανε το 2-0!

90' ο Άρη Μήτρο πλαγιοκοπεί έξοχα την άμυνα των φιλοξενούμενων, κάνει πολύ ωραίο σούτ, ο Πουλακίδας, πέφτει και διώχνει την μπάλα, την οποία κερδίζει ο επερχόμενος Ζαφειρόπουλος, πλασέ και 3-0, για τους ''πορτοκαλί''. Ήταν το κερασάκι στην τούρτα, για τον αγώνα αυτό...
ΛΟΥΚΙΣΙΑ (Ντράγκαν Κνέζεβιτς-Δημ. Γατόπουλος): Σίψας, Τσούρτης, Μήτρο, Καραμπάς, Ευσταθίου Ν., Μπακλαγής, Φρούσσης, Ζαφειρίοπουλος, Μυλωνάς (80' Μπασούκος), Παπαϊωάννου (73' λ.τ. Ρωμανός), Ελευθερίου (76' Καρβέλης).


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Οι επισκέπτες της ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΕΥΒΟΙΑΣ-2

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΥΒΟΙΑ

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ...
Την γνώμη σας...
Την συνεργασία σας...
Τις απόψεις σας...
Τις θέσεις σας...
Την κριτική σας...
Τις υποδείξεις σας...
...και ότι αφορά
τον Ευβοϊκό αθλητισμό.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ...

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ....

Επικοινωνήστε με την ''ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΥΒΟΙΑ''
a- στο mail: evchal@yahoo.gr
b-στο τηλέφωνο: 6977403753 & 6984621564

Η λίστα ιστολογίων μου