Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2009

Α.1 ΕΥΒΟΙΑΣ -11η αγωνιστική: ...αύξησε κι' άλλο τη διαφορά ο ΑΟ Χαλκίς! ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ από το ΒΑΣΙΛΙΚΟ...

ΛΗΛΑΣ-ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΣ...4-1     
 Η 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α.1 Εύβοιας, ολοκλρώθηκε το Σάββατο και την Κυριακή  5 και  6 Δεκ. :
***Ο πρωτοπόρος και ακλόνητο φαβορί για τον τίτλο και το εισιτήριο για την Δ' Εθνική, ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, συνέτριψε με το εντυπωσιακό 4-0 την ΑΡΤΑΚΗ και αύξησε την διαφορά από την Κύμη στους 7 βαθμούς!
***Στραβοπάτησε και στο Αλιβέρι η ΚΥΜΗ, όπου υποχρεώθηκε σε ισοπαλία 1-1 από τον νεανικό ΤΑΜΥΝΑΪΚΟ, από τον οποίο αποχώρησε ο Βαγγ. Πεππές και χρέη υπηρεσιακού προπονητή έκανε ο Νίκος Καλοκαιρινός.
***Πολυβόλο ο ΛΗΛΑΣ του Τάσου Ταυταρίδη, μετέτρεψε σε περίπατο το ντέρμπι του Ληλαντίου, 4-1 τον ΑΓΙΟ ΝΙΚΟΛΑΟ και πλέον η ομάδα του Βασιλικού σκερφάλωσε στην 2η θέση όπυ συγκατοικεί με τον ΑΟ Κύμης. 
***Καλύτερη οπωσδήποτε η ΕΡΕΤΡΙΑ του Παν. Τοκπασίδη , νίκησε με 1-0 , στο γειτονικό ντέρμπι τον πάντα μαχητικό ΟΛΥΜΠΟ Γ.
***''Δραπέτευσε''  με το 2πλό από το ΑΥΛΩΝΑΡΙ, η ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑ, πού άντεξε στην πίεση των γηπεδούχων κρατώντας το πολύτιμο 0-1 από το 30'! Οι γηπεδούχοι για μιά ακόμα φορά πλήρωσαν την αδυναμία τους να εκμεταλλευτούν τις καλσικές ευκαιρίες που δημιουργούν.... 
***Πάλεψαν δυνατά στο γήπεδο του Πάλιουρα η ΕΝΩΣΗ ΔΙΡΦΥΩΝ, που έχασε πολλές ευκαιρίες, για να πάρει το 3ποντο, με τον μαχητικό και σκληροτράχηλο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ Χ. που έφυγε με τον πόντο από το τελικό 1-1.
***Ακόμα μιά επιτυχία των ΩΡΕΩΝ που κέρδισαν με 2-1 την ΔΡΟΣΙΑ και πέρασαν πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού. Βέβαια οι φιλοξενιούμενοι ήταν άτυχοι στο β' μέρος όταν έχασασν ευκαιρίς για την ισοφάριση, ενώ φωνάζουν για τη διαιτησία. 
***Αυτή τη φορά η ομάδα των ΚΟΝΙΣΤΡΩΝ του Γ. Ποδαρά ''ξεμπούκωσε'' και ξέσπασε στον ΠΑΟΚ, 3-0 πετυχαίνοντας έτσι την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα, μετά από 10 αγωνιστικές!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Οι επισκέπτες της ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΕΥΒΟΙΑΣ-2

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΥΒΟΙΑ

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ...
Την γνώμη σας...
Την συνεργασία σας...
Τις απόψεις σας...
Τις θέσεις σας...
Την κριτική σας...
Τις υποδείξεις σας...
...και ότι αφορά
τον Ευβοϊκό αθλητισμό.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ...

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ....

Επικοινωνήστε με την ''ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΥΒΟΙΑ''
a- στο mail: evchal@yahoo.gr
b-στο τηλέφωνο: 6977403753 & 6984621564

Η λίστα ιστολογίων μου