Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2009

Δ' ΕΘΝΙΚΗ: Νίκες σε 2πλό ταμπλό! ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ από τα ΛΟΥΚΙΣΙΑ.


 
Από τις πιό καλές αγωνιστικές για τις ομάδες μας στην Δ' Εθνική!
***ΧΙΛΙΟΜΟΔΙ-ΗΡΑΚΛΗΣ Ψ....0-2: ...ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ!


Δεν άφησε περιθώρια για καμιά αμφισβήτηση της ανωτερότητας και της κυριαρχίας του ο ''ΗΡΑ", στο Χιλιομόδι μια χωρίς αμφιβολία δύσκολη έδρα και από την οποία ελάχιστες ομάδες μπορούν να φύγουν με θετικό αποτέλεσμα. Οι ''πράσινοι'' του Αντ. Πριόνα ήταν τ' αφεντικά σε όλο τον αγώνα και δίκαια έφτασαν στη νίκη και χειροκροτήθηκαν από φίλους και αντιπάλους. Στο 10' από φάουλ του Κύρου, ο Μάριος Σέγγος πήρε τη μπάλα και έκανε το 0-1! Με την έναρξη του β' μέρους ο Στ. Μεθενίτης διπλασιάζει τα τέρματα του ''ΗΡΑ'', 0-2, για να έλθει το 65' όταν ο Θαν. Μιχελής ο τερματοφύλακας του Ηρακλή, απογειώθηκε απέκρουσε το πέναλτι του Λαθούρη, απογοητεύοντας τους γηπεδούχους για τη συνέχεια...
Ο ΗΡΑΚΛΗΣ Ψ. : Μεθενίτης Α., Σφυρόπουλος (55' Λούκας), Μιχελής Κ., Κύρου, Μεθενίτης Α., Γούναρης, Τσοκάνης, Μεθενίτης Στ., Σέγγος (78' Κουρούπης), Ανέστης, Σιδηρόπουλος (46' Ταψής).
***ΛΟΥΚΙΣΙΑ-ΠΕΛΟΠΑΣ Κιάτου...2-1: 
...ολική επαναφορά στο τέλος!
Τσουχτερό κρύο και δυνατός αέρας, στο γήπεδο των Λουκισίων όπου οι ''πορτοκαλί'' του Ντράγκαν Κνέζεβιτς, δεν έφτασαν στα γνωστά τους στάνταρ απόδοσης και κινδύνευσαν με απώλεια βαθμών, από μια πεισματάρα και δυνατή ομάδα, όπως ο Πέλοπας.Είχαν ευκαιρίες τα Λουκίσια στο α' μέρος που πέρασαν ανεκμετάλλευτες, είχαν δοκάρι με τον Ελευθερίου στο 12', ενώ ο διαιτητής Τριφωνίδης από τη Μαγνησία, τους αρνήθηκε σε δύο περιπτώσει πέναλτι-μάρς (γκρέμισμα από πίσω Μπασούκου, στο 34' μέσα στη μικρή περιοχή και στο 45' ανατροπή του Παπαϊωάννου καθαρά μέσα στη περιοχή την έδωσε έξω!). Φλύαρο πασιχνίδι που φαινόταν να πηγαίνει στο 0-0 και ξαφνικά πήρε μπουρλότο...! Στο 77' ο Γιώργαρης, τρύπησε την άμυνα των γηπεδούχων σε κόρνερ και με κεφαλιά έκανε το 0-1'. Οι παίκτες των Λουκισίων αφυπνήτθηκαν και έπιασαν έναν φοβερό ρυθμό, λές και θύμωσαν γιατί προηγήθηκαν οι φιλοξενούμενοι! Επιθέσεις και βομβαρδισμός κυριολεκτικά της εστίας του Χασάνμπελι, που προσπαθούσε να σώσει τη κατάσταση... Αυτό μέχρι το 81' που ο Δημ. Μπασούκος με δυνατό πλασέ από πλάγια θέση στο ύψος της μικρής περιοχής έκανε το 1-1! Πρίν κοπάσουν οι πανηγυρισμοί από την ισοφάριση,  στο 82' ο Μιχ. Λουκατζίκος πήρε παληκαρίσια την μπαλα στο κέντρο του γηπέδου, έκανε μια φοβερή κούρσα από δεξιά, μπήκε στη περιοχή και πλασάρισε, άψογα τον Χασάνπελι, που έκανε έξοδο απελπισίας και 2-1, που ήταν και το τελικό σκόρ, της δύσκολης αυτή νίκης για τα Λουκίσια.
ΛΟΥΚΙΣΙΑ: Σύψας, Τσούρτης (76' λτ Καρβέλης), Μίτρο, Καραμπάς (80' λτ Ρωμανός), Ευσταθίου Ν., Φρούσσης, Μυλωνάς, Μπασούκος, Ζαφειρόπουλος, Παπαϊωάννου (67' λτ Λουκατζίκος), Ελευθερίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Οι επισκέπτες της ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΕΥΒΟΙΑΣ-2

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΥΒΟΙΑ

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ...
Την γνώμη σας...
Την συνεργασία σας...
Τις απόψεις σας...
Τις θέσεις σας...
Την κριτική σας...
Τις υποδείξεις σας...
...και ότι αφορά
τον Ευβοϊκό αθλητισμό.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ...

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ....

Επικοινωνήστε με την ''ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΥΒΟΙΑ''
a- στο mail: evchal@yahoo.gr
b-στο τηλέφωνο: 6977403753 & 6984621564

Η λίστα ιστολογίων μου