Αρχειοθήκη ιστολογίου

Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2009

Στον απόηχο της 3ης αγωνιστικής, στην Α.1 της Εύβοιας....

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ από τον αγώνα ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ-ΚΟΝΙΣΤΡΕΣ...1-1



Η ''μετεκλογική'' 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α.1 στην Εύβοια, ολοκληρώθηκε το Σαββατοκύριακο χωρίς εκπλήξεις!
Το εκπληκτικό πάντως ήταν το ότι από τα 4 πέναλτι που σημείωσαν οι διαιτητές, ΚΑΝΕΝΑ δεν κατέληξε στα δίκτυα και σε κανένα η μπάλα, δεν κατέληξε άουτ, αντίθετα σε ετοιμότητα οι τερματοφύλακες απέκρουσαν και στις δύο περιπτώσεις, αυτό ήταν ...βαθμο-φόρο για τις ομάδες τους. Χαρακτηριστικό; Και οι 4 από την ''ακριτική'' Εύβοια! Κύμη-Κονίστρες-Αυλωνάρι και Ωρεοί!
Αναλυτικά τα στατιστικά της 3ης αγωνιστικής:
*ΓΚΟΛ: 21 (μέσος όρος= 2.625/αγώνα)
*ΚΟΚΙΝΕΣ: 7, ΔΟΚΑΡΙΑ: 3,
ΠΕΝΑΛΤΙ: 4 (εύστοχα: 0, άστοχα: 0, αποκρούστηκαν: 4)
Η ΚΥΜΗ ''ίδρωσε'' και χρειάστηκε να σταθεί πολύ τυχερή, με αντίπαλο την μαχητική ΔΡΟΣΙΑ, η οποία έχασε πέναλτι και κάμφθηκε η αντίστασή της , 1-0 στο 60'! Έτσι η μέχρι την Κυριακή το απόγευμα ομάδα του Δημ. Σαλαπάτα, παρέμεινε μόνη 1η στη βαθμολογία και μάλιστα χωρίς να έχει δεχθεί γκόλ.
Ισόπαλο έληξε το ντέρμπι της ΑΡΤΑΚΗΣ όπου ο τοπικός ΑΟΝΑ και ο 2ος πλέον στη βαθμολογία ΛΗΛΑΣ Β, μοιράστηκαν γκόλ, βαθμούς και εντυπώσεις, στο μεταξύ τους 1-1.
Αιφνιδιάστηκε ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Χ., όταν έχασε πέναλτι στο ξεκίνημα και οι φιλοξενούμενοι των ΩΡΕΩΝ, προηγήθηκαν με 0-1. Η συνέχεια ανήκε ολοκληρωτικά στους ''ερυθρόλευκους'' που πέτυχαν το σκόρ της ημέρας 4-1.
Σ' ένα παιχνίδι με πολύ ένταση, αποβολές, διακοπές και πολύ σασπένς, η τυπικά γηπεδούχος ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑ, έχασε με το ''καθαρό'' 0-2 (φωνάζει βέβαια η ''Μπάρτσα'' για οφ-σάϊντ στο 1ο γκόλ), από τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, που από το 46' έπαιζε με 10 (κόκκινη Τσούτης) και πρός το τέλος με 9 παίκτες (τραυματίας Χάλιος).
Οι ΚΟΝΙΣΤΡΕΣ χτύπησαν με γρήγορες αντεπιθέσεις, προηγήθηκαν με 0-1, έχασαν μερικές καλές ευκαιρίες να σιγουρέψουν τη νίκη, ο γηπεδούχος ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ, ανοίχτηκε, ρισκάρισε, πίεσε, έχασε πέναλτι και κατάφερε να ισοφαρίσει στο β' μέρος που κυριάρχησε πλήρως και έχασε κλασικές ευκαιρίες, έτσι το 1-1 παρέμεινε και είναι επιτυχία για τους φιλοξενούμενους.
Δυνατή μάχη έγινε στο γήπεδο του Αγ. Νικολάου, όπου ο τοπικός ΕΥΒΟΪΚΟΣ γνώρισε την 1η του ήττα, με 1-2, από την πολύ καλή ΕΡΕΤΡΙΑ, η οποία αντίστοιχα πέτυχε την 1η της νίκη.
Εντυπωσιακό come-buck, για το ΑΥΛΩΝΑΡΙ, που κέρδισε με 0-3, μέσα στην Κάνηθο τον ΠΑΟΚ, που έχει ξεκινήσει πολύ άσχημα φέτος (3 ήττες 0 γκόλ στη επίθεση). Ηγέτης των ''κιτρινόμαυρων'' του Αυλωναρίου, ο τόπ-σκόρερ Γιάννης Βογιατζής, που πήρε τ' όπλο του και πέτυχε 3 γκόλ.
Αμφίρροπο παιχνίδι στο Γυμνό, η φιλοξενούμενη ΕΝΩΣΗ ΔΙΡΦΥΩΝ, προηγήθηκε γρήγορα με 0-1, όμως ο ΟΛΥΜΠΟΣ στο β' μέρος πέτυχε την ''ολική επαναφορά'' και βγήκε νικητής, στο παιχνίδι αυτό με 2-1.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Οι επισκέπτες της ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΕΥΒΟΙΑΣ-2

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΥΒΟΙΑ

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ...
Την γνώμη σας...
Την συνεργασία σας...
Τις απόψεις σας...
Τις θέσεις σας...
Την κριτική σας...
Τις υποδείξεις σας...
...και ότι αφορά
τον Ευβοϊκό αθλητισμό.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ...

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ....

Επικοινωνήστε με την ''ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΥΒΟΙΑ''
a- στο mail: evchal@yahoo.gr
b-στο τηλέφωνο: 6977403753 & 6984621564

Η λίστα ιστολογίων μου