Αρχειοθήκη ιστολογίου

Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2009

Δ' ΕΘΝΙΚΗ: ...καλπάζει ο ''ΗΡΑ'', ''black-out'' τα Λουκίσια!


***ΗΡΑΚΛΗΣ Ψ. -ΗΡΑΚΛΗΣ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ....:2-0
Χωρίς να πιάσει ιδιαίτερα υψηλά στάνταρ απόδοσης ο ''ΗΡΑ'' του Αντ. Πριόνα, πέρασε και το εμπόδιο του συνώνυμού του από το Ξυλόκαστρο, με 2-0, ένα σκόρ που με λίγη τύχη, λίγη πιό πολύ ευστοχία και φυσικά χωρίς τη φοβερή απόδοση του τερματοφύλακα, Κολυμάδη, θα μπορούσε να είχε φτάσει σε υψηλά επίπεδα...
Τα γκόλ του Ηρακλή:
-43' δυνατό σούτ του Μ. Σέγκου, ο Κολυμάδης αποκρούει όπως-όπως, στο ύψος της μικρής περιοχής σχεδόν, ο Β. Ανέστης, καραδοκούσε και με υποδειγματικό πλασέ, έκανε το 1-0.
-71' ο Στ. Μεθενίτης παίρνει θαυμάσια μπαλιά από τον Σέγκο, ενώ είναι στον αέρα πλασάρει, ο Κολυμάδης, αποκρούει ενστικτωδώς, νέο εναέριο πλασέ του Μεθενίτη και 2-0.
ΗΡΑΚΛΗΣ Ψ.: Μιχελής Α., Σφυρόπουλος, Μιχελής Κ., Κύρου, Σιδηρόπουλος (80' Κουρούπης), Γούναρης, Αθανασίου (83' Καρατζάς), Μεθενίτης Στ., Ανέστης, Τσοκάνης (71' Γκάβαλης), Σέγκος.

***ΜΑΓΟΥΛΑ-ΛΟΥΚΙΣΙΑ...3-0
Αδυναμίες έδειξε η ομάδα των Λουκισίων και στο 2ο εκτός έδρας, παιχνίδι της στο πρωτάθλημα της Δ' Εθνικής που πρίν λίγο καιρό άρχισε. Έτσι ήρθε φυσιολογικά η ήττα στην Μαγούλα και μάλιστα με το εντυπωσιακό 3-0. Στο α' μέρος οι γηπεδούχοι επεκεράτησαν πλήρως και πέτυχαν και τα 2 από τα 3 τέρματα. Στο β' μέρος, τα Λουκίσια, προσπάθησαν ν' ανατρέψουν την κατάσταση, χωρίς αποτέλεσμα. Στο 22' ο Ηλ. Παπαϊωάννου, σημάδεψε το δοκάρι της Μαγούλας.
Τα γκόλ των γηπεδούχων: 25' Ρομπόκης 1-0, 30' Κατικαρίδης 2-0, 80' Ρομπόκης 3-0.
ΛΟΥΚΙΣΙΑ: Ευσταθίου Δ., Μήτρο, Καρβέλης (46' Λουκατζίκος Μιχ.), Ευσταθίου Ν., Καραμπάς, Μυλωνάς, Μπακλαγής, Ντελέκος (72' Ρωμανός), Ζαφειρόπουλος, Παπαϊωάννου (27' λ.τ. Μπασούκος), Ελευθερίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Οι επισκέπτες της ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΕΥΒΟΙΑΣ-2

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΥΒΟΙΑ

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ...
Την γνώμη σας...
Την συνεργασία σας...
Τις απόψεις σας...
Τις θέσεις σας...
Την κριτική σας...
Τις υποδείξεις σας...
...και ότι αφορά
τον Ευβοϊκό αθλητισμό.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ...

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ....

Επικοινωνήστε με την ''ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΥΒΟΙΑ''
a- στο mail: evchal@yahoo.gr
b-στο τηλέφωνο: 6977403753 & 6984621564

Η λίστα ιστολογίων μου