Αρχειοθήκη ιστολογίου

Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2009

ΜΠΑΣΚΕΤ Γ' ΕΘΝΙΚΗ: ...στη κορυφή η ΠΑΝΑΓΙΤΣΑ!

***ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ από τον θρίαμβο της Παναγίτσας...
Ένα φανταστικό απόγευμα στο κλειστό της ''ΠΕΙΡΑΪΚΗΣ-ΠΑΤΡΑΪΚΗΣ'', το οποίο ήταν κατάμεστο, για την ομάδα της Παναγίτσας, που έπαιξε τον 2ο αγώνα της στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής! Αντίπαλός της μια από τις πιο ακριβοπληρωμένες ομάδες, του ομίλου η Ν. Κηφησιά (με μπάτζετ που ξεπερνά τις 500χιλ. ευρώ!) και φυσικά το πρώτο φαβορί για την κατάκτηση της πρωτιάς και του εισιτηρίου της ανόδου... Απέναντι σ' αυτά η ομάδα του Γιαν.Τσαούση, αντιπαρέταξε το πάθος της, για διάκριση και τον εγωισμό της σαν ομάδα που αποτελείται κύρια από παιδιά της Χαλκίδας και της Εύβοιας...! Έγινε μάχη σε όλα τα 10λεπτα, οι ομάδες ήταν κοντά στο σκόρ και μάλιστα οι φιλοξενούμενοι, πήραν βραχεία κεφαλή στη συμπλήρωση του γ' 10λέπτου, 64-66! Με την επιστροφή στο παρκέ οι παίκτες του Ι. Τσαούση μπήκαν αποφασισμένοι και με ''τσαμπουκά'' (αγωνιστικό φυσικά) και στρίμωξαν κυριολεκτικά στη γωνία τους αντιπάλους τους που δεν μπορούσαν ν' αντιδράσουν... Για 5-6' το καλάθι της Κηφισιάς, φάνταζε σαν βαρέλι και δεινοπάθησε από τα σούτ των παικτών της Παναγίτσας, ενώ στην άμυνα οι Ευβοιώτες λειτουργούσαν σαν μέγκενη και έπρεπε να φτύσουν αίμα οι αντίπαλοι για να βάλουν ένα καλάθι... Αφού έχτισαν μια διαφορά 10-12 πόντων σταθερή, οι παίκτες της Παναγίτσας ανέκοψαν κάπως και έφτασαν χαλαρά το παιχνίδι στη λήξη του... Ήταν μια πολύ μεγάλη, πανάξια και παλικαρίσια νίκη! -τα 10λεπτα: 21-15, 37-34, 64-66, 86-77. ΠΑΝΑΓΙΤΣΑ (Γιαν. Τσαούσης-Α. Γεωργίου): Μούτουπας 11, Κουτσογιάννης Κ. 21(4), Γκρινιάρης 9(1), Χατζηστάμου 6(1), Τέϊλορ 16(3), Τσίτσης 10, Γυφτονικολός 8, Μπένος 5, Μπέλος Χ. & Ν. , Δέδες, Μπασούκος.


***ΦΟΙΝΙΚΑΣ-ΑΓΕΧ...80-41
Αναμενόμενη ήταν η ήττα για την εφηβική ομάδα της ΑΓΕΧ στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής, όπου κατέβηκε άρον-άρον να παίξει η ομάδα της ΑΓΕΧ!
ΑΓΕΧ (Αντ. Γκλιάτης): Πανταζής 11, Τσαλκιτζής, Σκαρλής 2, Μπαλάνος 5, Κόκκορης, Παπανικολάου 5(1), Σκούρος, Σότο 4, Μάρκου, Τσατσαρώνης 11 (πηγή: ''Εύβοια Σπόρ'')


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Οι επισκέπτες της ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΕΥΒΟΙΑΣ-2

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΥΒΟΙΑ

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ...
Την γνώμη σας...
Την συνεργασία σας...
Τις απόψεις σας...
Τις θέσεις σας...
Την κριτική σας...
Τις υποδείξεις σας...
...και ότι αφορά
τον Ευβοϊκό αθλητισμό.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ...

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ....

Επικοινωνήστε με την ''ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΥΒΟΙΑ''
a- στο mail: evchal@yahoo.gr
b-στο τηλέφωνο: 6977403753 & 6984621564

Η λίστα ιστολογίων μου