Αρχειοθήκη ιστολογίου

Παρασκευή 3 Ιουλίου 2009

Η ΕΤΗΣΙΑ Γ.Σ. των ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ της ΕΥΒΟΙΑΣ



Την ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση πραγματοποίησε ο Σύνδεσμος Διαιτητών Ποδοσφαίρου Εύβοιας τη Τετάρτη 1/7/2009, στην αίθουσα διδασκαλίας του Συνδέσμου με θέματα: διοικητικός και οικονομικός απολογισμός, σε συνδυασμό με την έκθεση της εξελεγκτικής επιτροπής καθώς επίσης και τον προϋπολογισμό για τη νέα χρονιά.
Ομόφωνα από το σώμα ψηφίστηκε ως Πρόεδρος της Γενικής Συνέλευσης, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Κώστας Πριόνας και Γραμματέας ο Γ. Γ. του Συνδέσμου Πέτρος Φωτίου.
Οι εργασίες της Γενικής Συνέλευσης ξεκίνησαν στις 17:30 και ολοκληρώθηκαν στις 19:30 μέσα σε άριστο κλίμα αφού σε αυτό βοήθησαν όλα τα μέλη του Συνδέσμου.
Ο διοικητικός και οικονομικός απολογισμός εγκρίθηκαν από το σώμα ομόφωνα με ένα παρόν και ο προϋπολογισμός νέου έτους ομόφωνα.
Στη Γενική Συνέλευση ο Πρόεδρος Κώστας Πριόνας (φωτό δεξιά) έκανε μια σημαντική ανακοίνωση προς τα μέλη, ότι έπειτα από προσπάθειες 3 μηνών περίπου κατάφεραν να εξασφαλίσουν τη χορηγία του Υπουργείου Τουριστικής Ανάπτυξης, για τη διοργάνωση του 14ου Διεθνούς Σεμιναρίου Διαιτησίας-Ποδοσφαίρου, αφού πήρε την έγκριση από τον υπεύθυνο ανάπτυξης και εκπαίδευσης κου Κύρου Βασάρα.
Το Σεμινάριο θα γίνει με τη στήριξη και συνεργασία της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Εύβοιας και της Ε.Δ./Ε.Π.Σ.Εύβοιας στις 18/19-9-2009 στο ξενοδοχείο «Πέλαγος» στον Άγιο Μηνά Χαλκίδας.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Οι επισκέπτες της ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΕΥΒΟΙΑΣ-2

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΥΒΟΙΑ

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ...
Την γνώμη σας...
Την συνεργασία σας...
Τις απόψεις σας...
Τις θέσεις σας...
Την κριτική σας...
Τις υποδείξεις σας...
...και ότι αφορά
τον Ευβοϊκό αθλητισμό.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ...

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ....

Επικοινωνήστε με την ''ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΥΒΟΙΑ''
a- στο mail: evchal@yahoo.gr
b-στο τηλέφωνο: 6977403753 & 6984621564

Η λίστα ιστολογίων μου