Αρχειοθήκη ιστολογίου

Κυριακή 5 Ιουλίου 2009

ΝΕΑ απο τις Τοπικές Κατηγορίες...


























Παρά το γεγονός, του ότι το οικονομικό είναι αυτό το θέμα που απασχολεί, όλες τις ομάδες και προβηματίζει, χωρίς αμφιβολία όλους τους παράγοντες, παρ' όλα αυτά κάτι φαίνεται να κινείται, στον ορίζοντα, των τοπικών μας πρωταθλημάτων..
.
Πιό συγκεκριμένα (αναφορά στις ομάδες όπως τερμάτισαν βαθμολογικά):
*ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ: θολό το τοπίο στον 2αθλητή της περασμένης περιόδου, καθώς όπως φαίνεται ο μέχρι πρίν λίγο καιρό πρόεδρος Τάσος Παππάς, τα βρόντηξε, γιατί ''κουράστηκε'' να βάζει συνεχώς το χέρι στην τσέπη... Άγνωστο τι θα γίνει, ήδη αναφέρεται ότι πρωτοκλασάτοι παίκτες έχουν συμφωνήσει με άλλες ομάδες, της περιοχής.
*ΚΥΜΗ: και τη νέα αγωνιστική περίοδο ο ΑΟΚ, αναμένεται να πρωταγωνιστήσει, όσο και αν φαίνεται ότι το μπάτζετ, θα είναι (και είναι) χαμηλότερο Προπονητής παρέμεινε ο Δημήτρης Σαλαπάτας, η πρώτη μεγάλη μεταγραφή είναι ο καλύτερος Ευβοιώτης πορτιέρο Δημήτρης Καραγιάννης, που ανήκει στην ομάδα, όμως για διάφορους λόγους υπήρξε διάσταση με τη διοίκηση και είχε τιμωρηθεί, σιωπηρά με αποκλεισμό. Οι διαφορές (όχι οικονομικές) αποκαταστάθηκαν και πλέον θα παίξει και πάλι. Έχει επέλθει συμφωνία με τον νεαρό Παριανό (Ερέτρια), Παν. Ηλία (Ταμυναϊκός), Γ. Τσαλιαγκός (Ηρακλής Ψ.), ενώ ακούγεται και το όνομα του εμπειρότατου αμυντικού Βασ. Φωτιά (Ταμυναϊκός). Επίσης σημαντικό ότι στην ομάδα παρέμεινε ο 1ος σκόρερ Σωτηρόπουλος.
*ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ: μεγαλόπνοα σχέδια από τη νέα ενισχυμένη σημαντικά διοίκηση. Ήδη με την ομάδα έχουν συμφωνήσει, παίκτες που έχουν φορέσει με επιτυχία, στο παρελθόν την φανέλα, του ΑΟΧ σε μεγαλύτερες κατηγορίες. Πρόκειται για τον Βλάση Μπόκαρη (έφυγε από τα Λουκίσια για οικογενειακούς λόγους), τον Γ. Μάνεση και τον Φ. Καλαμπόκα. Επίσης θεωρείται σίγουρη και η απόκτηση του 1ου σκόρερ της Α' ΕΠΣ Βοιωτίας, Μανωλεδάκη, που έπαιζε στο Δήλεσι, την πρωταθλήτρια ομάδα της Βοιωτίας. Είναι εμφανές ότι ο ΑΟ Χαλκίς, κοιτάει ψηλά για φέτος, στοχεύοντας να ξεφύγει από τα τοπικά πρωταθλήματα.
*ΑΟ ΑΥΛΩΝΑΡΙΟΥ: κατ' αρχήν ενισχύθηκε σημαντικά στον διοικητικό τομέα, από εκεί και πέρα συνεχίζει με τον ίδιο τεχνικό, τον Σπύρο Κατσινή (άμεσος συνεργάτης του παραμένει, ο Γιάννης Κοτρόζος), για 5η συνεχόμενη χρονιά! Σίγουρα μετά την αποχώρηση του Παν. Σκόνδρα από τον ΠΑΟΚ, είναι ο μακροβιότερος προπονητής στην Α-1. Από το έμψυχο υλικό δεν υπάρχει καμία απώλεια, εκτός από αυτήν του τραυματία Γιώργου Λούκου (Χ-ιαστοί) , ο οποίος όμως δεν μπήκε χειρουργείο λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων... Αντίθετα μεταγραφές ''πρώτης γραμμής'' θερείται η επιστριοφή στους αγωνιστικούς χώρους, των αδελφών Τάσου (εγχείρηση Χ-ιαστών, έλειψε πάνω από ένα χρόνο) και Παντελή Κοτρόζου (απουσίασε λόγω σχολείου και μαθημάτων), του ικανότατου αμυντικού Σπύρου Μαρούλη (απουσία για προσωπικούς λόγους). Στα θετικά της ομάδας 'οτι επιστρέφουν παίκτες από την ομάδα νέων που είχε κάνει σπουδαίες εμφανίσεις και ήταν δανικοί σε γειτονικές ομάδες.

***ΣΤΗΝ Α-2 ΕΠΣΕ:
*ΠΟΛΙΤΙΚΑ: Με Μπασούκο στον πάγκο και Κουκουβίνο στην άμυνα!
Με στόχο την επάνοδο στην μεγάλη κατηγορία, μετά από πολλά χρόνια, προχώρησαν πρώτα απ' όλα, στην πρόσληψη στο πάγκο της ομάδας, ενός έμπειρου, πετυχημένου και δουλευτή προπονητή του Γιάννη Μπασούκου. 'Ηδη ο σχεδιασμός έχει ξεκινήσει στην ομάδα και η πρώτη, σπουδαία μεταγραφική κίνηση έγινε, με την απόκτηση του πολύπειρου αμυντικού Αντώνη Κουκουβίνου, Πρόκειται χωρίς αμφιβολία για πολύ σημαντικό απόκτημα που θα ισχυροποιήσει σε μεγάλο βαθμό την αμυντική γραμμή των Πολιτικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Οι επισκέπτες της ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΕΥΒΟΙΑΣ-2

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΥΒΟΙΑ

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ...
Την γνώμη σας...
Την συνεργασία σας...
Τις απόψεις σας...
Τις θέσεις σας...
Την κριτική σας...
Τις υποδείξεις σας...
...και ότι αφορά
τον Ευβοϊκό αθλητισμό.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ...

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ....

Επικοινωνήστε με την ''ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΥΒΟΙΑ''
a- στο mail: evchal@yahoo.gr
b-στο τηλέφωνο: 6977403753 & 6984621564

Η λίστα ιστολογίων μου