Αρχειοθήκη ιστολογίου

Κυριακή 26 Ιουλίου 2009

ΛΟΥΚΙΣΙΑ: Ξεκίνημα με τις καλύτερες προϋποθέσεις...

Όπως είχαμε αναφέρει η ομάδα των Λουκισίων ξεκίνησε την προετοιμασία για την νέα αγωνιστική περίοδο, από την περασμένη Δευτέρα (20/7), κάτω από τις οδηγίες του Ντράγκαν Κνέζεβιτς και του συνεργάτη του γυμναστή Δημήτρη Γατόπουλου. Οι προπονήσεις γίνονται στο γήπεδο των Λουκισίων, χωρίς προβλήματα και παρά την παρατεταμένη ζέστη, όλοι οι ποδοσφαιριστές δείχνουν πολύ μεγάλη όρεξη και επιθυμία για δουλειά, η τεχνική ηγεσία της ομάδας, χωρίς αμφιβολία έχει καταστρώσει, πολύ ''έξυπνα'' το πρόγραμμα της προετοιμασίας. Απουσίες δεν υπάρχουν, εκτός από αυτήν του Ηλία Παπαϊωάννου (λόγω εργασίας, για κάποιες μέρες) και του τραυματία Παναγ. Ζαφειρόπουλου. Μέχρι λοιπόν σήμερα Κυριακή (26/7), οι ''προσθαφαιρέσεις στην ομάδα των ''πορτοκαλί'' είναι:
ΑΠΟΚΤΗΘΗΚΑΝ:
-ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΥΛΩΝΑΣ-29 χρονών- μέσος- από Ηρακλή Ψ., από τις καλύτερες μεταγραφές που έγιναν στην κατηγορία το φετινό καλοκαίρι.
-ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ-20 χρονών- επιθετικός- από τον ΑΠΚΟ Δροσιάς, από τους κορυφαίους επιθετικούς της Εύβοιας, μεγάλο ταλέντο και σίγουρα μπορεί να προσφέρει πολλά στην ομάδα, και πολύ καλή μπάλα ξέρει και ικανός στο σκοράρισμα είναι.
-ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΡΩΜΑΝΟΣ-22 χρονών-αμυντικός- από τον Λήλα Βασιλ., έκανε πολύ καλή χρονιά με την ομάδα του Λήλα στην Α' ΕΠΣΕ.
-ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΡΓΕΤΗΣ-16 χρονών- μέσος- από το Αφράτι, δανικός την περασμένη αγωνιστική περίοδο στον Ολυμπιακό Χ. , ταλέντο αλλά δεν του δόθηκαν ευκαιρίες, το έμπειρο μάτι του Ντρ. Κνέζεβιτς τον εντόπισε, χωρίς αμφιβολία ''επένδυση'' για το μέλλον.
-ΒΟΛΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ-18 χρονών- αμυντικός-από το γειτονικό Μουρίκι, έπαιξε την περίοδο 08-09 στο Καπαρέλι Α' ΕΠΣ Βοιωτίας) και εντυπωσίασε
-ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΙΜΠΟ-18 χρονών-επιθετικός- από την Αυλίδα, όπου εντυπωσίασε τα δύο τελευταία χρόνια (ήδη είναι έτοιμα τα χαρτιά του για την Ελληνική υπηκοότητα).
*''Μεταγραφή'' και μάλιστα , πολύ σπουδαία θα πρέπει να θεωρείται, η επιστροφή στην ομάδα του ΦΩΤΗ ΚΑΡΒΕΛΗ (απουσίασε στο πρωτάθλημα που πέρασε λόγω στρατιωτικού), ο 20χρονος ταλαντούχος αμυντικός γύρισε ''διψασμένος για μπάλα!

***Σε πολύ καλό δρόμο βρίσκεται και η ολοκλήρωση της μεταγραφής του ικανότατου αμυντικού Άρη Μίτρο (έπαιξε στη περασμένη περίοδο δανικός), οι πληροφορίες λένε ότι μέχρι αύριο θα έχει λήξει το θέμα, θετικά για τα Λουκίσια.
***Στο έμψυχο δυναμικό της α' ομάδας προωθήθηκαν, με εισήγηση του Ντρ. Κνέζεβιτς οι νεαροί, από τις υποδομές της ομάδας, ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΟΥΚΑΤΖΙΚΟΣ-16 χρονών-μέσος και ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΡΙΖΟΥΛΗΣ-16 χρονών- μέσος, πρόκειται για δύο αυθεντικά ταλέντα που δουλεύουν σκληρά και με θέληση για να πετύχουν και να δικαιώσουν τον προπονητή τους.
***''Έκλεισε'' οριστικά η πόρτα των Λουκισίων για τον νεαρό Νίκο Σταματάκο, ο οποίος αναζητά την τύχη του σε άλλες πολιτείες. Ο προπονητής της ομάδας Ντρ. Κνέζεβιτς, του ξεκαθάρισε, ότι δεν υπάρχει περίπτωση να τον δεχθεί, πίσω στην ομάδα αν δεν παρουσιαστεί
στην 1η προπόνηση.
***Από την ομάδα των Λουκισίων αποτελούν παρελθόν:
-ΒΛΑΣΗΣ ΜΠΟΚΑΡΗΣ, για οικογενειακούς λόγους.
-ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΑΡΡΗΣ, για επαγγελματικούς λόγους,
-ΝΙΚΟΣ ΣΤΑΜΑΤΑΚΟΣ & ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΙΟΓΙΟΣ, οι οποίοι αναζητούν την τύχη τους, σε
άλλες ομάδες, μεγαλύτερων κατηγοριών, χωρίς να υπάρχει τίποτα συγκεκριμένο
***ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 6 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ, τα Λουκίσια θα συνεχίσουν την προετοιμασία στο γήπεδό τους. Από τις 7/8 και για μιά εβδομάδα η ομάδα, θα πάει στα 3-5 Πηγάδια της Νάουσας, σε χωρίς αμφιβολία πολύ καλύτερο περιβάλλον, για την εποχή, εκεί θα δώσουν και τα δύο πρώτα φιλικά παιχνίδια της χρονιάς.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Οι επισκέπτες της ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΕΥΒΟΙΑΣ-2

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΥΒΟΙΑ

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ...
Την γνώμη σας...
Την συνεργασία σας...
Τις απόψεις σας...
Τις θέσεις σας...
Την κριτική σας...
Τις υποδείξεις σας...
...και ότι αφορά
τον Ευβοϊκό αθλητισμό.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ...

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ....

Επικοινωνήστε με την ''ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΥΒΟΙΑ''
a- στο mail: evchal@yahoo.gr
b-στο τηλέφωνο: 6977403753 & 6984621564

Η λίστα ιστολογίων μου