Αρχειοθήκη ιστολογίου

Πέμπτη 16 Ιουλίου 2009

ΗΡΑΚΛΗΣ Ψ. : επιτέλους ισχυρή διοίκηση!



Μετά από τα όσα πέρασε ο ιστορικός Ηρακλής Ψ. απέκτησε επί τέλους, ισχυρή και με προσωπικότητα διοίκηση. Με αρκετή καθυστέρηση καθώς είναι πολύ κρίσιμη, η περίοδος αυτή των μεταγραφών κλπ, οι ''πράσινοι'' απέκτησαν νέο ΔΣ. Επικεφαλής και πρόεδρος ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΟΥΠΑΣ (πολλά χρόνια προσφοράς στον ''ΗΡΑ'', ποδοσφαιριστής -παράγοντας-προπονητής και τώρα πρόεδρος -αλήθεια τι άλλο ακόμα;-), -φωτό αριστερά-
Αντιπρόεδροι: Βαγγ. Μυστριώτης & Δημ. Στεφανίδης
Γεν. Γραμματέας: Νίκος Τσάλας Ταμίας: Δημ. Λεοντής & Νικ. Καλαβρής Ειδ. Γραμματέας: Αντ. Ντελέκος Γενικοί Αρχηγοί: Κώστας Γκαλούφας και Θαν. Ρουσσόδημος Μέλη: Θαν. Βαλαής & Κώστας Καλαβρής *Στο ΔΣ συμμετέχουν και τα αναπληρωματικά μέλη: Βαγγ. Κωστούλας, Νικ. Τσοκάνης, & Σπύρος Ρουσσόδημος
Ήταν μιά πραγματικά πολύ καλή εξέλιξη αυτή για τον ''ΗΡΑ'' καθώς αυτοί που είχαν αρχικά ενδιαφερθεί, και στη συνέχεια απογοητευτεί, από την στάση και την συμπεριφορά της πρώην διοίκησης, επέστρεψαν και ανέλαβαν την ομάδα. Χωρίς αμφιβολία πρόκειται για ανθρώπους με θέληση, με αγάπη για την ομάδα, με ικανότητες και κύρια αποδεκτούς και φερέγγυους στη Ψαχνιώτικη κοινωνία. Σίγουρα τα καλύτερα έρχονται για τους ''πράσινους'' των Ψαχνών.
Φυσικά κάποιοι έχουν ''στραβώσει'' με την θετική αυτή εξέλιξη, καθώς ήθελαν τον ''ΗΡΑ'' ακέφαλο, χωρίς διοίκηση και απξιωμένο... Ευτυχώς για το ποδόσφαιρο της Εύβοιας ''δεν τους έκατσε...''. Και αναφέρουμε το ποδόσφαιρο της Εύβοιας γιατί όπως και να το κάνουμε, κάποιες ομάδες (όπως ο Ηρακλής κλπ) είναι βαρόμετρα της ποδοσφαιρικής μας αξίας, σαν νομός.
***ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ: όπως ήταν γνωστό από την αρχή, τις τύχες της ομάδας, θα έχει στα χέρια του για τη νέα αγωνιστική περίοδο, ένας άλλος Ψαχνιώτης, καταξιωμένος προπονητής και παλιός ποδοσφαιριστής του Ηρακλή Ψ., ο Αντώνης Πριόνας (φωτό δεξιά) που ήδη έχει ανασκουμπωθεί και δουλεύει πυρετωδώς, για πολλά θέματα (έμψυχο υλικό, προετοιμασία, φιλικά κλπ).
***ΕΜΨΥΧΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ: μπορεί από απαράδεκτη συμπεριφορά των πρώην διοικούντων να αποχώρησαν κάποοι ποδοσφαιριστές (Σέγγος, Τσαλιαγκός, Γκόγκος, Μυλωνάς, Μεταξάς κλπ), όμως ο κύριος κορμός της ομάδας παραμένει. Συμφώνησαν ήδη εκτός των άλλων οι Θαν. Γούναρης (παραμένει), Χριστοφ. Κουρούπης, Θαν. Μεθενίτης, ενώ μέσα στο Σαββατοκύριακο που έρχεται, αναμένεται να υπογράψουν στον ''ΗΡΑ'' και άλλοι ποδοσφαιριστές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Οι επισκέπτες της ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΕΥΒΟΙΑΣ-2

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΥΒΟΙΑ

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ...
Την γνώμη σας...
Την συνεργασία σας...
Τις απόψεις σας...
Τις θέσεις σας...
Την κριτική σας...
Τις υποδείξεις σας...
...και ότι αφορά
τον Ευβοϊκό αθλητισμό.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ...

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ....

Επικοινωνήστε με την ''ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΥΒΟΙΑ''
a- στο mail: evchal@yahoo.gr
b-στο τηλέφωνο: 6977403753 & 6984621564

Η λίστα ιστολογίων μου